banner DSO op maat

veelgestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden bij een stilteplek naar keuze?

Je kunt je bij een stilteplek aanmelden door via 'vind een stilteplek' te zoeken naar een bepaalde locatie. Hier heb je de mogelijkheid om te zoeken op woonplaats of datum waarop je in stilte met anderen wilt samenzijn.
Wanneer je een stilteplek hebt gevonden, klik je deze aan en vervolgens klik je op 'meer informatie' en dan op 'meld je aan'. Je kunt je nu aanmelden en je ontvangt een bevestigings e-mail wanneer dit goed is gegaan.

Hoe kan ik mijn stilteplek van de website weghalen?

Log in door op ‘inloggen’ te klikken en hier je gegevens in te voeren. Hierna klik je 'jouw stilteplek' aan. Klik vervolgens op 'gegevens aanpassen'. Onderaan deze pagina vind je de mogelijkheid om je stilteplek te verwijderen.

Hoe kan ik de data waarop mijn stilteplek beschikbaar is wijzigen?

Om een datum af te zeggen of te wijzigen, moet je op de website inloggen. Vervolgens ga je naar 'jouw stilteplek'. Klik dan op 'afzeggen/verplaatsen'. Verwijder de bewuste datum.

Hoe kan ik contact opnemen met een stilteplek?

Vind de contactinformatie die vermeld staat bij de stilteplek naar keuze.

 

de stilte opzoeken (voor de zoeker)

Deze website is bedoeld om mensen die op zoek zijn naar stilte te helpen bij het vinden van plekken om samen met anderen in stilte bijeen te komen.

Vind een stilteplek bij jou in de buurt.

Je kan contact opnemen met de aanbieder van een stilteplek door via de fiche van de aanbieder een bericht te versturen.

Hoe de stiltebijeenkomsten precies verlopen, verschilt van plek tot plek. Informatie hierover vind je op de fiche van de betreffende stilteplek.

 

de stilte aanbieden (voor de initiatiefnemer)

Meld je aan als initiatiefnemer en zet vervolgens je eigen stilteplek op de kaart.

Heb je al een account op deze website (bv. voor onze shop), log dan eerst in. Daarna kan je een profiel als initiatiefnemer aan je account koppelen en je stilteplek toevoegen.

Wanneer je jouw eigen stilteplek op de site zet, ontvang je vanzelf bericht van mensen die zich hiervoor aanmelden. Wanneer je een keer bent verhinderd, kan je aan de hand van die gegevens je ‘bezoekers’ op de hoogte brengen.

Je kan de informatie van je stilteplek te allen tijde bewerken of desnoods van de site weghalen. Hiervoor log je eerst in.
Vervolgens kan je via het menu "bied je stilteplek aan" je profiel beheren, een nieuwe stilteplek aanmaken of je stilteplek(ken) beheren en bewerken.

Aan het gebruik van dit platform zijn geen kosten verbonden.
Informatie die je op de website plaatst is publiek toegankelijk.
Op de informatie die je met ons deelt, is ons privacy-beleid van toepassing.

NIEUWSBRIEF

Regelmatig informeert Waerbeke over de werking van de beweging. Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

*  Website URL
*  E-mailadres:

 

Voor meer informatie verwijzen wij naar ons Privacy Statement.

leessuggestie

Levende stilte 300