banner DSO op maat

SP34 - Retraitehuis Bloeiplaats

Hoofdweg 84, Finsterwolde, 9684CK, Groningen, Nederland
Een bijzondere plek die ruimte biedt om te verstillen, te bezinnen en te zijn. Voor individuele (stilte) retraites en intieme groepsretraites. Wees welkom rust & ruimte aan de kust te ervaren.

Retraitehuis Bloeiplaats is een kleinschalig retraitehuis dat je uitnodigt om te verstillen, te bezinnen en te zijn. Uitwaaien aan zee van het weidse Groningen. Een plek waar niets van je wordt verwacht, niets hoeft. Een thuis, waar ruimte is voor dat wat er voor jou echt toe doet op dit moment.

Ons retraitehuis is een zijnsplek waar je alleen, samen of met een kleine groep kunt verblijven in huiselijke, verstillende sfeer. Gastvrouw Malve heet je van harte welkom en biedt een veilige, warme bedding tijdens je verblijf. Persoonlijke en terughoudende aandacht kenmerken haar benadering.

De Bloeiplaats biedt de mogelijkheid voor een individuele (stilte) retraite en intieme groepsretraites (stilteretraite, yoga retraite, retraites voor bewuste ondernemers). Ook is de Bloeiplaats te huur om samen te zijn met je dierbaren of collega's of als trainingslocatie voor je eigen retraites. Juist de intieme, veilige setting biedt verdieping en echte ontmoetingen.

De ligging van Retraitehuis Bloeiplaats, aan de kust van Groningen en in de nabijheid van natuurgebieden de Dollard met de dijk en de Waddenzee, het Oldambtmeer en de Stuwwallen de Tjamme, is een mooi vertrekpunt voor lange wandelingen en fietstochten in de natuur. Kortom, een heerlijke plek om uit te waaien en te zijn met datgene wat voor jou belangrijk is. Je bent van harte welkom!

www.bloeiplaats.org


Locatie

NIEUWSBRIEF

Regelmatig informeert Waerbeke over de werking van de beweging. Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

*  Website URL
*  E-mailadres:

 

Voor meer informatie verwijzen wij naar ons Privacy Statement.