banner DSO op maat

SP3 - Samen op pad

Heilaar, Arendonk, 2370, Antwerpen, Belgiƫ
Ben je op zoek naar rust? Wil je je graag terugtrekken in de stilte? Heb je nood aan een tegenpool voor het hectische leven? Wil je graag even tot stilstand komen? Ervaar dan de kracht van de stilte.

In een prachtige ruimte komen we samen om even een moment van rust of bezinning te ervaren. Er is mogelijkheid om samen te mediteren of om te reflecteren over jezelf of naar aanleiding van een mooie tekst. Maar dit kan ook een plek zijn om gewoon even van de stilte te genieten, zonder verplichtingen of verwachtingen.

De avond wordt dus gevormd door de aanwezigen. Zo is er de mogelijkheid tot een geleide meditatie die ik verzorg, maar er kan ook in volledige stilte samengezeten worden. Tevens zijn er teksten ter inspiratie aanwezig die individueel of gezamenlijk gelezen en (wel of niet) besproken kunnen worden.

Ervaring met meditatie is dus zeker niet verplicht. Indien gewenst kan er een korte introductie in meditatie door mij aangeboden worden.

Wanneer?
Elke eerste en derde woensdag van de maand (sinds februari 2013):

18.45u-19.00u: inloop
19.00u-20.15u: meditatie - stiltemoment
20.15u-20.45u: theedrinken

Waar?

Heilaar 54, 2370 Arendonk (Omgeving: Turnhout, Retie, Ravels, Weelde, Dessel, Kasterlee, Reusel, Oud-Turnhout, Mol, Bladel, Poppel, Baarle-Nassau, Baarle-Hertog, Geel, Beerse Vosselaar, Lille, Merksplas, Balen, Hapert, Lage Mierde, Hooge Mierde, Eersel, Duizel)

Kostenbijdrage?

5€

Inschrijven?

Niet verplicht. Er is de mogelijkheid tot vrije inloop. Wanneer je voor de eerste keer komt en je wil graag een korte introductie voor de avond start, mag je mij altijd contacteren.

Meebrengen?

Als je een meditatiekussen bezit, mag je dit meebrengen. Deze kussens zijn niet aanwezig in de ruimte. Er zijn wel stoelen beschikbaar. Matjes en dekens zijn beperkt aanwezig. Je mag deze ook altijd zelf meebrengen.

Wanneer je nog vragen hebt, neem dan gerust even contact met mij op. Je kan mij bereiken op 014/43.49.85 of via mail: anke@mail.be.

Voor verdere informatie kan je terecht op: http://samenoppad.be/activiteiten.html.


Locatie

NIEUWSBRIEF

Regelmatig informeert Waerbeke over de werking van de beweging. Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

*  Website URL
*  E-mailadres:

 

Voor meer informatie verwijzen wij naar ons Privacy Statement.